Toggle Nav
Winkelwagen
Bezig met laden...

Review: Satelliettransportmissie - 60224

Satelliettransportmissie - 60224

De Satelliet Onderhoud Missie set is onderdeel van de 2019 Space collectie. De Space collectie is geïnspireerd door alle astronauten die de reis naar de ruimte maken.

IMG_5283

Doos en inhoud

De verpakking voor de Space collectie ziet er van de zijkant uit als een LEGO City doos. Op de voorkant van de Satelliet Onderhoud Missie doos zie je een foto van een echte astronaut die een satelliet onderhoudt. In de hoek links onderin bij de foto staat de tekst “Inspired by NASA astronauts in space”.

In het midden zijn alle set onderdelen afgebeeld alsof ze in de ruimte zweven en op de achterkant zie je de astronaut in het ruimteschip weg vliegen.

Ook staat er op de achterkant een bovenaf foto van het ruimteschip met afmetingen. In de doos zitten 2 zakjes, eén zakje met alle onderdelen en een apart klein zakje met de kleine onderdelen.

Bouw

Dit een hele interessante set om te bouwen. Hoewel het een kleine set is heeft het nog best veel onderdelen had. Dit komt waarschijnlijk doordat ze de set zo veel mogelijk op echte ruimteschepen willen laten lijken. Deze set had geen moeilijke onderdelen of technieken dus is het geschikt voor zowel volwassenen als kinderen.

LEGO City Space

Delen

Gerelateerde producten

Laat een reactie achter Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *