Super Mario

De startbuis, muntjes en vijanden... het is er allemaal

LEGO® Super Mario™ is er eindelijk – JIPPIE! Voor het eerst kunnen kinderen de spannende uitdagingen uit de wereld van Mario namaken met LEGO stenen dankzij deze volledig nieuwe en interactieve speelervaring.

Goomba
Pipe

Neem een kijkje met ontwerper Jonathan Bennink

Er zijn net zoveel levels als je maar kunt bedenken

Wat is Mario™ zonder actieblokken, vijanden en leuke uitdagingen? Kinderen kunnen de welbekende elementen uit de wereld van Mario bouwen, ruilen, combineren en ombouwen, zodat ze iedere keer weer nieuwe en unieke levels hebben om mee te spelen. En als ze via de beginnerscursus kennis hebben gemaakt met deze nieuwe speelervaring, kunnen ze dankzij de uitbreidingsniveaus nog meer interactief en modulair speelplezier beleven.

Druk op play!
Steen en kleur herkenning
LCD scherm met veel reacties!
Muziek en geluid

Klaar om te spelen? Af! Let’s-a-go!

Ontdek de geweldige nieuwe wereld van LEGO® Super Mario™ als een van de eersten door de beginnerscursus vandaag alvast te bestellen!

Copyright © 2015-present BrickFever Magento, Inc. All rights reserved. LEGO, het LEGO logo, de minifiguur, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, het FRIENDS logo, het MINIFIGURES logo, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO en NEXO KNIGHTS zijn handelsmerken van de LEGO Groep. ©2020 LEGO Groep.