Winkelwagen
Bezig met laden...

iDEAL (Nederland)
Wanneer je bankiert via Internet bij de ABN AMRO, ASN Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, Regiobank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankier of Knab kun je in onze online winkel veilig de betaling van je bestelling regelen. In het bestelproces kies je dan voor de betaalmethode iDEAL. Via de keuzelijst kun je kiezen voor de bank waarbij je online bankiert. Na het bestellen volg je de procedure die je gewend bent met je eigen internetbankieren.

Bancontact (België)
Met Bancontact kunt u bij ons veilig betalen met uw bankpas, wanneer u bankiert via Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank.

PayPal
Wanneer je kiest voor betaling met PayPal kom je na het bestellen in het PayPal betaalmenu. Wanneer je betaling is ontvangen ontvang je hiervan een bevestiging.

Bankoverschrijving
Je ontvangt na het plaatsen van je bestelling een e-mail met de betaalgegevens van onze betaalpartner Mollie B.V.. Het aankoopbedrag kan worden overgemaakt met het betaalkenmerk of door het scannen van de QR-code. Zodra de betaling is verwerkt, wordt je bestelling verstuurd. Wanneer wij binnen 14 dagen na de bestelling nog geen betaling hebben ontvangen, dan gaan wij ervan uit dat deze bestelling geannuleerd dient te worden.

Achteraf betalen
Indien de artikelen voorradig zijn sturen we ze op en betaal je later aan onze betaalpartner Klarna B.V.
Indien je niet op tijd betaald zullen zij het incasso traject opstarten waar wij verder niet bij betrokken zijn.