Super Mario

De startbuis, muntjes en vijanden... het is er allemaal

LEGO® Super Mario™ is er eindelijk – JIPPIE! Voor het eerst kunnen kinderen de spannende uitdagingen uit de wereld van Mario namaken met LEGO stenen dankzij deze volledig nieuwe en interactieve speelervaring.

mario_1
Goomba
Pipe
mario_2

Neem een kijkje met ontwerper Jonathan Bennink

box_module
flowers

Er zijn net zoveel levels als je maar kunt bedenken

Wat is Mario™ zonder actieblokken, vijanden en leuke uitdagingen? Kinderen kunnen de welbekende elementen uit de wereld van Mario bouwen, ruilen, combineren en ombouwen, zodat ze iedere keer weer nieuwe en unieke levels hebben om mee te spelen. En als ze via de beginnerscursus kennis hebben gemaakt met deze nieuwe speelervaring, kunnen ze dankzij de uitbreidingsniveaus nog meer interactief en modulair speelplezier beleven.

course
play
Druk op play!
recognition
Steen en kleur herkenning
reactions
LCD scherm met veel reacties!
music
Muziek en geluid

Klaar om te spelen? Af! Let’s-a-go!

Ontdek de geweldige nieuwe wereld van LEGO® Super Mario™ als een van de eersten door de beginnerscursus vandaag alvast te bestellen!

box
fullset
Copyright © 2015-present BrickFever Magento, Inc. All rights reserved. LEGO, het LEGO logo, de minifiguur, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, het FRIENDS logo, het MINIFIGURES logo, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO en NEXO KNIGHTS zijn handelsmerken van de LEGO Groep. ©2020 LEGO Groep.