Toggle Nav
Winkelwagen

Informatie

Boost_Logo

Over LEGO® BOOST

Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar

Je kind kan zelf de LEGO modellen met motoren en sensoren bouwen en ze dan tot leven laten komen met behulp van eenvoudig te gebruiken, op pictogrammen gebaseerde programmeeropdrachten. De gratis LEGO BOOST tablet app bevat eenvoudige stap-voor-stap instructies voor het bouwen en programmeren van multifunctionele modellen.
Boost-About-Sidekick-Standard-intro

LEGO® BOOST biedt vijf modellen in één!

Boost-About-Sidekick-Standard-VernieRobot

LEGO® BOOST Vernie de Robot

Vernie van LEGO® BOOST is een pratende, rijdende en dansende robot die bereid is alles voor je te doen. Hij kan kleuren, beweging en afstand detecteren én je kamer bewaken met zijn wapen met veermechanisme! Maar trek niet aan zijn vinger... zelfs niet wanneer hij je dat netjes vraagt.

LEGO® BOOST Frankie de Kat

Frankie van LEGO® BOOST is een spinnende en harmonica spelende cyberkat die dol is op visgraten en melk. Hij wiebelt en klaagt, maar vindt het ook HEERLIJK om geaaid te worden. Maar til hem niet op aan zijn staart!

Boost-About-Sidekick-Standard-FarnkieCat
Boost-About-Sidekick-Standard-Guitar

LEGO® BOOST Guitar4000

Met de LEGO® BOOST Guitar4000 word je een echte gitaarheld! Bouw dit volledig functionele, interactieve muziekinstrument! Programmeer de sensor om geluidseffecten toe te voegen en gebruik de ingebouwde vibrato om noten om te vormen! Maak muziek en blijf bouwen!

LEGO® BOOST AutoBuilder

De LEGO® BOOST AutoBuilder is een machine die... nog meer machines bouwt! Jij bepaalt wat je bouwt. Bouw, programmeer en bedien de AutoBuilder terwijl de machine LEGO stenen samenvoegt en minirobots en nog meer creëert!

Boost-About-Sidekick-Standard-Printer
Boost-About-Sidekick-Standard-Car

LEGO® BOOST M.T.R.4

De LEGO® BOOST Multi-Tooled Rover, of de M.T.R.4, staat tot je beschikking en kan alle uitdagingen aan die je wilt uitvoeren. Maak een ritje en laat hem via de LEGO BOOST app bewegen en taken uitvoeren!

Stormbringer de Bliksemdraak

Leer hoe je je LEGO® NINJAGO® Stormbringer draak moet programmeren en ombouwen tot een brullend en stampvoetend robotbeest met de LEGO BOOST Creatieve gereedschapskist!

Boost-About-Sidekick-Standard-Ninjago
Boost-About-Sidekick-Standard-City

Poolonderzoekstruck

Leer hoe je je LEGO® City Poolonderzoekstruck programmeert en herbouwt tot een supercoole robottruck met je LEGO BOOST Creatieve gereedschapskist!

LEGO® BOOST Ondersteuning

Boost-About-Standard-Block-Apps

LEGO® BOOST app

Til je LEGO® BOOST creaties naar een hoger niveau met de GRATIS LEGO BOOST Creatieve gereedschapskist app!

Boost-About-Standard-Block-Video

LEGO® BOOST filmpjes

Leuke filmpjes, instructiefilmpjes en tips & trucs

Search engine powered by ElasticSuite