Toggle Nav
Winkelwagen

Informatie

download
Welkom bij DOTS

Dompel je onder in een kleurrijke wereld vol creativiteit en plezier met LEGO® DOTS sets! Kinderen kunnen verschillende manieren verkennen om zich te uiten met armbanden of spullen voor op de kamer die ze steeds weer kunnen bouwen, ontwerpen en versieren. Er zijn geen regels voor deze sets, alleen een schone lei, kleurrijke tegels en de verbeelding van een kind. Knutselliefhebbers kunnen er zó induiken en direct iets nieuws maken en het op elk gewenst moment opnieuw ontwerpen.

Meer dan cool speelgoed

Ontdek alle verschillende manier waarop kinderen zich kunnen ontwikkelen door met DOTS te spelen. Van het krijgen van vertrouwen in hun ontwerpvaardigheden tot het leren van de vreugde van zelfexpressie, met het DOTS thema kunnen kinderen de vrijheid van creatief spelen verkennen! Gauw aan de slag!

Een inspirerende lancering!
Kunstenares Camille Walala gebruikte miljoenen elementen uit het LEGO® DOTS thema om een interactieve ruimte te creëren waar kinderen en volwassenen zich kunnen laten inspireren door de kleurrijke speelsheid van DOTS!

Wees creatief: Geef het je eigen stijl.
Met DOTS kunnen kinderen alle ontwerpen bedenken die ze maar willen! Probeer het uit door een armband uit te kiezen en je eigen stijl te creëren.
Spelen met LEGO® DOTS sets!

Gemakkelijk, snel, hapklaar plezier! Leer hoe je een unieke armband of nuttige spullen voor op de kamer kunt maken. Snelle en leuke knutselprojecten die een kind direct een gevoel van voldoening en trots geven op wat ze hebben gedaan. Laat ze het vervolgens telkens opnieuw doen! Van de armbanden en platen tot de DOTS tegels: ze passen in een handomdraai in elkaar!

Laat je inspireren!

Ontdek geweldige patroonideeën van onze LEGO® DOTS ontwerpers! Of uw kind nu de opgenomen ideeën in het pakket volgt of gebruikt als uitgangspunt voor nieuwe creaties, er is geen verkeerde manier om te ontwerpen met DOTS.

Bezig met laden...
Geen producten gevonden voor deze selectie.