Torenkraan & Bouwterrein

Speciale prijs € 107,99 Normale prijs € 129,99
SKU
10933
Drukke bouwplaats – boordevol activiteiten om vaardigheden te ontwikkelen
Town, Juni sets
Slechts €2,95 verzendkosten en gratis boven de €100
Gemakkelijk betalen
Achteraf betalen
Bezorging waar en wanneer je wilt.
Thuisbezorgd of afhalen op 2.400 locaties.

Leeftijden

all

Aantal elementen

Minifiguren

Artikel

10933

EAN

5702016618228

Kleine bouwvakkers kunnen dagenlang aan de slag met alle activiteiten en functies op deze bouwplaats. Met een grote bulldozer, minibulldozer, kiepwagen, graafmachine en een kraan kunnen peuters en ouders samenwerken om materialen aan te voeren, een toren te bouwen en het puin van de straat te vegen. En wanneer het tijd is om te schaften, kunnen de bouwvakkers zelfs even langs de hotdogkraam op de bouwplaats!

De LEGO® DUPLO® Construction Torenkraan & Bouwterrein (10933) speelset is een drukke bouwplaats boordevol fantastische voertuigen, geweldige activiteiten en verschillende personages biedt genoeg inspiratie voor allerlei rollenspellen en de ontwikkeling van vaardigheden.
Bevat 5 moderne figuren en 4 voertuigen – een grote bulldozer, minibulldozer, kiepwagen, graafmachine en een kraan – met een heleboel coole functies, zoals een bulldozer die vooruit dendert als je hem duwt en loslaat, geluiden, lichtjes en een werkende lier.
De lichtjes en geluiden brengen de drukke bouwplaats tot leven, wanneer kinderen het toiletgebouw op zijn plaatsen tillen met de kraan, materialen aanvoeren en het puin van de straat ruimen. En wanneer het tijd is om te schaften, kunnen ze een lekkere hotdog halen bij de hotdogkraam!
Als je op zoek bent naar het beste speelgoed voor de ontwikkeling van je peuter, dan zit je zeker goed met dit bouwplaatsspeelgoed boordevol functies. Het heeft alles wat een kleine bouwvakker van 2 jaar en ouder zich maar zou wensen voor een actieve, functionele graafmachineset.
Het hoofdgebouw met de kraan erop is ruim 40 cm hoog, 20 cm breed en 25 cm diep – fantasierijk speelplezier op grote schaal met onderdelen die de ideale afmetingen hebben voor kleine handjes.
Het plezier zelf wordt gevoed door de fantasie van kinderen; de lichtjes en geluiden worden gevoed door 3 LR41-knoopcelbatterijen en 3 LR44-knoopcelbatterijen, welke allemaal worden meegeleverd met de set.
Dankzij de duidelijke en eenvoudige instructies kunnen ouders en kinderen optimaal gebruikmaken van alle functies van deze veelzijdige speelset, zodra ze de doos openen.
Creatieve LEGO® DUPLO® speelsets zijn ontworpen om peuters te vermaken, stimuleren en inspireren met bekende omgevingen, leuke personages en peutervriendelijke onderdelen.
LEGO® DUPLO® bouwsets kunnen makkelijk door kleine handjes worden vastgepakt, op elkaar gezet en uit elkaar gehaald, omdat ze voldaan aan de strengste industrienormen – en dat is al zo sinds 1969.
De LEGO Groep gooit, verhit, plet, draait en analyseert de stenen en onderdelen van LEGO® DUPLO® speelsets om er zeker van te zijn dat al het speelgoed voor kleine bouwers voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheidsnormen.

Lanceer datum

1 jun. 2020

Verpakking

Doos

Thema

Duplo

Gewicht (gr)

2.495000

Sub thema

Town

Lengte (mm)

582.000000

Thema groep

Breedte (mm)

480.000000

Product waarschuwing

Hoogte (mm)

124.000000
Frequently Bought Together
 • This Item: Torenkraan & Bouwterrein
  Speciale prijs € 107,99 Normale prijs € 129,99
 • Boerderijdieren
  € 9,99
 • Treinrails
  Speciale prijs € 17,99 Normale prijs € 19,99
 • Creatieve kist
  € 27,99
 • Pizza-kraam
  € 9,99
 • Total price
Copyright © 2015-present BrickFever Magento, Inc. All rights reserved. LEGO, het LEGO logo, de minifiguur, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, het FRIENDS logo, het MINIFIGURES logo, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO en NEXO KNIGHTS zijn handelsmerken van de LEGO Groep. ©2020 LEGO Groep.