Toggle Nav
Winkelwagen

Informatie

HP_Banner
2400x1050_Desktop_HP_mainstage_V1

5 redenen waarom kinderen LEGO Harry Potter geweldig vinden

Er zijn talloze redenen waarom kinderen gefascineerd zijn door de magie en het mysterie van de LEGO® Harry Potter speelsets. Dit zijn de vijf meest gehoorde...

1. Kinderen kunnen de actie en avonturen uit de klassieke filmscènes bouwen, naspelen en zo opnieuw beleven.
2. Jongens en meisjes van alle leeftijden worden meegenomen naar een tovenaarswereld, die losstaat van de alledaagse dreuzelsamenleving (voor niet-tovenaars).
3 Sets bevatten een bonte verzameling van fascinerende personages die kinderen herkennen en waar ze vertrouwd mee zijn.
4. Kinderen vinden het geweldig hoe de vriendengroep op Zweinstein™ als team samenwerkt om het kwaad te overwinnen.
5. Bij elke missie hebben kinderen de magie zelf in handen, terwijl ze hun innerlijke heks of tovenaar ontdekken.

Wat de reden ook is dat kinderen er gek op zijn, er is geen betere manier om kinderen en Harry Potter-fans van alle leeftijden in je ban te krijgen
dan door ze een LEGO Harry Potter set te geven.

Herotall

Harry Potter™ minifguren

Harry Potter™, Hermelien Griffel™, Ron Wemel™, Hardgrid™,
Perkamentus™....alle geliefde personages uit de Harry Potter-serie
zijn hier te vinden. Dus pak je toverstok en maak kennis met de
fantastische verzameling LEGO® minifiguren die de magei van
Zweinstein™ tot leven wekken!

75955

5 magische momenten uit
LEGO® Harry Potter™

In de LEGO® Harry Potter™ speelsets vind je de personages, locaties, voertuigen en avonturen uit de Harry Potter-serie terug. Dit zijn 5 magische momenten uit het verhaal tot nog toe...

1. De eerste LEGO Harry Potter-sets verschenen in 2001, na het uitkomen van de eerste film, Harry Potter en de Steen der Wijzen™ (oorspronkelijke Engelstalige titel: Harry Potter and the Philosopher's Stone™).

2. Er kwamen meer LEGO Harry Potter sets bij toen de daarop volgende films verschenen: Harry Potter en de Geheime Kamer™ (2002), Harry Potter en de Gevangene van Azkaban™ (2004), Harry Potter en de Vuurbeker™ (2005) en Harry Potter en de Orde van de Feniks™ (2007).

3 In 2018 werd nieuw bouwbaar LEGO Harry Potter speelgoed geïntroduceerd, waaronder het schitterende, 6200-delige LEGO 71043 Kasteel Zweinstein, waar zowel kinderen als verzamelaars helemaal weg van waren.

HPBus
Bouwerboy

4. Meer recentelijk werden enkele van de meest memorabele scènes uit de Harry Potter-films opnieuw gemaakt als LEGO speelsets: Expecto Patronum, Hongaarse Hoornstaart Toverschool Toernooi, Hagrids huisje: Scheurbeks ontsnapping, Zweinstein™ Klokkentoren en een onvergetelijke wilde rit aan boord van de driedubbeldekker, de Collectebus™!

5. In augustus 2019 werd de LEGO® Harry Potter™ De koets van Beauxbatons speelset gelanceerd, waarmee jonge heksen en tovenaars de spannendste scènes uit Harry Potter en de Vuurbeker™ kunnen naspelen en aan boord van de prachtige vliegende koets een wilde rit naar Zweinstein maken. Eenmaal op het land wordt de wagen omgebouwd tot een slaapkamer met 2 verdiepingen en een ontspanningsruimte - de perfecte plek om meer magische avonturen te plannen!


Kasteel Zweinstein™

Wat is het leukste cadeautje voor een Harry Potter™ fan? Wat dacht je van Zweinsteins™ Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus?! Het prachtige LEGO® Harry Potter 71043 Kasteel Zweinstein bevat adembenemende details, spectaculaire functies en beroemde locaties en personages uit de Harry Potter-films.

De set van meer dan 6000 elementen staat garant voor een uitdagende en plezierige bouwervaring en bevat onder meer torens, torentjes, kamers, klaslokalen, wezens, de Beukwilg™ en Hagrids huisje. Inclusief 4 minifiguren, 27 microfiguren, 5 Dementors, figuren van Aragog™ en de Basilisk™ en een bouwbare Hongaarse Hoornstaart™.

Bekijk deze prachtige speelset van dichterbij en ontdek hoe jijzelf of iemand die je kent plaats kan nemen in de Grote Zaal bij de leraren en leerlingen van Zweinstein, de Geheime Kamer™ in kan sluipen, oog in oog kan komen te staan met de Basilisk™, een les Verweer tegen de Zwarte Kunsten kan bijwonen...

Bezig met laden...