Toggle Nav
Winkelwagen

Harry Potter Figuren

HP_Banner
harry-potter-charactersHeroBanner-Standard_desktop.jpg7

In onze verzameling LEGO® minifiguren vind je alle belangrijke helden en schurken uit de Harry Potter™ films. Deze speelgoedpersonages zijn geweldig om mee te spelen of om als verzamelobject neer te zetten, en zijn een magisch cadeautje voor de feestdagen of een verjaardag voor Harry Potter-fans van alle leeftijden.

Er zijn vertrouwde favorieten, zoals Harry Potter™, Hermelien Griffel™, Ron Wemel™, Hagrid™ en Perkamentus™, maar ook vluchtige maar memorabele personages, zoals Goof Blikscha, de bestuurder van de Collectebus™ en de beul, die het, zoals bekend, niet voor elkaar kreeg om zijn bijl te gebruiken voor de hippogrief Scheurbek™.

HP

Harry Potter™

Op zijn elfde verjaardag komt Harry Potter™ te weten dat hij is toegelaten tot Zweinsteins™ Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus. Harry en zijn vrienden Ron en Hermelien trotseren de uitdagingen die het schoolleven met zich meebrengt en krijgen bovendien te maken met de toenemende dreiging van Heer Voldemort™ en zijn volgelingen.

Albus Perkamentus™

Albus Perkamentus™ is het vriendelijke en wijze schoolhoofd van Zweinsteins™ Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus. Hij is een machtige tovenaar en een tegenstander van Voldemort en zijn groeiende macht. Daarnaast is hij een grote steun voor Harry en zijn vrienden.

Perkamentus
Voldemort

Heer Voldemort™

Als jonge tovenaar was Marten Asmodom Vilijn al geobsedeerd door het verwerven van macht en onsterfelijkheid. Hij besluit zijn oude identiteit achter zich te laten en verder te gaan als Heer Voldemort™. Hij brengt een leger van Dooddoeners en kwaadaardige wezens op de been dat hem zal helpen de tovenaarswereld te veroveren. Deze tovenaar, die ook wel bekendstaat als Jeweetwel en Hij-Die-Niet-Genoemd-Mag-Worden, was de machtigste duistere tovenaar aller tijden.

Hermelien Griffel™

Hermelien is een van de beste vrienden van Harry en zit net als Harry in Griffoendor™. Ze is een slimme en leergierige leerling. Met haar intelligentie en indrukwekkende tovervaardigheden schiet ze Harry en Ron vaak te hulp tijdens hun avonturen.

Hermien
Ron

Ron Wemel™

De roodharige en geestige Ron Wemel™ is de eerste vriend die Harry maakte op Zweinstein™. Hij zoekt vaak de confrontatie op, maar Ron is de loyaalste klasgenoot die iemand zich maar kan wensen en er is een belangrijke rol voor hem weggelegd in de missie om Heer Voldemort™ te verslaan.

Draco Malfidus™

Draco Malfidus™ zit in Zwadderich™. Hij is Harry’s aartsvijand op Zweinstein™ en daagt hem altijd uit. Draco Malfidus™ is de verwende zoon van een eeuwenoude tovenaarsfamilie. Hij kijkt neer op iedereen die een minder indrukwekkende afkomst heeft dan hijzelf.

Draco
Sneep

Severus Sneep™

Professor Sneep™ is de leraar Toverdranken op Zweinstein™. Hij is niet al te populair bij de heksen en tovenaars in opleiding, maar lijkt het vooral Harry erg moeilijk te maken.

Hagrid™

Rubeus Hagrid™ is een halfreus en degene die Harry Potter™ kennis laat maken met de tovenaarswereld. Hij is een trouwe vriend van Harry en erg dol op magische wezens, maar Hagrid is niet al te best in het bewaren van geheimen...

Hagrid
Bezig met laden...