Toggle Nav
Winkelwagen

Informatie

Over LEGO® Ideas

Verzin je eigen coole, originele idee of maak je favoriete scène of locatie na uit een film, boek, het echte leven of een tv-serie, en er bestaat een kans dat jouw model uiteindelijk een echte LEGO® Ideas set wordt. Ga lekker creatief bouwen, geef je idee vorm, zend je creatie in via de website van Ideas en kijk of jouw ontwerp de benodigde stemmen krijgt. Als dat zo is, dan kan het zo zijn dat jouw creatie uiteindelijk in een bouwbaar LEGO model wordt omgezet. Dus, laat die creativiteit stromen en begin met bouwen!

2

Hoe werkt het?

Als je ouder bent dan 13 jaar kun je bij LEGO Ideas duizenden leuke LEGO ideeën vinden die echte LEGO producten zouden kunnen worden. Ze zijn ontworpen door LEGO fans van over de hele wereld en bevatten heel veel geweldige modellen zoals voertuigen, futuristische ruimtestations en bekende scènes uit beroemde films. Bekijk alle geweldige modellen, en als je 13 jaar bent (of ouder) dan kun je stemmen op jouw favorieten. Als een idee binnen een bepaalde tijd 10.000 stemmen krijgt, wordt het beoordeeld door een LEGO beoordelingspanel en kan het een echt product worden dat je vervolgens in je plaatselijke LEGO winkel kunt kopen. Al heel veel goede ideeën zijn LEGO Ideas producten geworden, dus help mee om de volgende te vinden!

3
Piraten van Barracuda Baai

Bouwset van pirateneiland met scheepswrak om mee te spelen en neer te zetten.

4
5
Internationaal ruimtestation
  • Geniet van uren ontspannende tijd voor jezelf en doe alsof je een astronaut bent terwijl je dit geweldige LEGO® Ideas Internationaal ruimtestation bouwt. Bouw authentieke kenmerken na, zoals de verstelbare Canadarm2 en 2 roterende armen met daaraan 8 verstelbare zonnepanelen. Wanneer je klaar bent met bouwen, kun je het ISS neerzetten op de standaard naast de astronaut-microfiguren, mini-spaceshuttle en vrachtruimteschepen. Kosmisch!
Dinosaurusfossielen

LEGO® Ideas Dinosaurusfossielen om te verzamelen en tentoon te stellen!

6
7
CENTRAL PERK

Nostalgische LEGO® Ideas verzamelset voor de echte fans van de populaire sitcom Friends!

Verken de beschikbare sets

Bekijk alle op dit moment beschikbare LEGO® sets

2
3
Het verhaal van Stoomboot Willie

Een LEGO set in volledig zwart-wit, net zoals de originele Walt Disney Cartoon!

Boomhut

Neem een kijkje achter de schermen van de ongekend gedetailleerde boomhut en kom erachter hoe het idee voor deze set is uitgegroeid tot een volledig model

4
Bezig met laden...