Toggle Nav
Winkelwagen

Informatie

Bouw wereldreddende helden opnieuw.

Met het juiste materiaal in hun handen kunnen kinderen hun creativiteit als nooit tevoren ontplooien. En wanneer nieuwe ideeën in ze opkomen, kunnen ze modellen bouwen en herbouwen - op de manier zoals zij maar willen. In de handen van je kind moeten de grootste Marvel-helden hun borst meer dan ooit natmaken - ze kunnen alles verwachten als het om hun nieuwe avontuur gaat.

Wat is LEGO® Marvel™?

Het leven van een superheld zit vol actie en avontuur, onverschrokkenheid en moed, snelle beslissingen en vindingrijkheid. Je kunt nu je favoriete superheldenverhaal zelf bouwen en naspelen! LEGO® Marvel™ is een bouwbare verzameling van enkele van de meest fantastische verhalen op de planeet, compleet met helden en schurken, en alle superkrachten, geweldige voertuigen en waanzinnige gadgets waar ze over beschikken! Of je nou een fan bent van Iron Man, Thor, Black Panther of een van de andere fantastische personages uit het superheldenkamp, je blijft ongetwijfeld bij ze terugkeren om steeds weer het plezier te beleven dat nou eenmaal hoort bij het redden van de wereld.
3
4

LEGO® Marvel Avengers: Speelgoed en Sets voor leeftijden 6-14 +

Alles wat een superheldenfan nodig heeft om alle spannende actie-avonturen van de iconische LEGO® Marvel Avengers opnieuw te beleven!

Marvel_-_About_-_Hero-XL-Large

NIEUW LEGO® Marvel Spider-Man speelgoed voor kinderen van 4-14 jaar

Lees meer over de nieuwe LEGO® sets voor kinderen van 4 jaar en ouder en over grotere sets voor kinderen van 6-14 jaar.

Til je speelervaring naar een hoger niveau met Marvel games

Hier moet je zijn voor hartslagverhogend, vrolijkmakend gameplezier!

5
Bezig met laden...
Geen producten gevonden voor deze selectie.