Toggle Nav
Winkelwagen

Informatie

Bouw wereldreddende helden opnieuw.

Met het juiste materiaal in hun handen kunnen kinderen hun creativiteit als nooit tevoren ontplooien. En wanneer nieuwe ideeën in ze opkomen, kunnen ze modellen bouwen en herbouwen - op de manier zoals zij maar willen. In de handen van je kind moeten de grootste Marvel-helden hun borst meer dan ooit natmaken - ze kunnen alles verwachten als het om hun nieuwe avontuur gaat.

Maak kennis met de LEGO® MINDSTORMS® Robotuitvinder

Zeg maar 'hallo' tegen de nieuwe LEGO® MINDSTORMS® Robotuitvinder 5-in-1. Jonge bouwers vanaf 10 jaar kunnen elk van de vijf modellen in de set tot leven brengen of hun eigen sets naar het volgende niveau tillen, door ze zo te programmeren dat ze kunnen lopen, spreken, nadenken en meer doen dan ooit tevoren. Kinderen kunnen in de gratis LEGO MINDSTORMS Robotuitvinder-app zelfs hun eigen afstandsbedieningsfuncties voor de modellen of hun eigen Bluetooth™-controllers van derden programmeren.

Gemakkelijk om te bouwen en programmeren

Dankzij gebruikersvriendelijke bouwinstructies en het intuïtief programmeren door elementen te slepen en los te laten kunnen kinderen de basisprincipes van het programmeren leren, hun programmeervaardigheden ontwikkelen en experimenteren met grappige, creatieve robotontwerpen zoals:

Blast - een robotkampioen en onverstoorbare actieheld die al schietend, vechtend of hamerend zijn weg vindt tussen obstakels en voorwerpen kan oppakken.

Tricky - een sportieve robot en een opkomende basketbal-, bowling- of ijshockeyster - en dat is nog maar het begin.

Gelo - een levensechte, vierbenige robot die kan lopen, obstakels uit de weg gaan en zelfs trucjes doen.

M.V.P. – een Modulair Voertuigplatform dat kan veranderen in een buggy, een hijskraan, een geschutskoepel of zelfs een steen-etende truck.

Charlie - een eigenzinnige partner en assistent die het liefst high fives uitdeelt, danst, drumt, cadeautjes geeft en met zijn charmante glimlach zijn vrienden voor zich wint.

Beleef de eindeloze flexibele en creatieve mogelijkheden van LEGO® MINDSTORMS®. Via een combinatie van LEGO elementen, motoren en sensoren met de intelligente P-Steen met apps en programmeersoftware, komen je LEGO creaties tot leven! De MINDSTORMS robotkit inspireert LEGO uitvinders van alle leeftijden om hun eigen wezens, mensachtigen, slangen en andere intelligente LEGO uitvindingen te bouwen en te programmeren.

Met de actieve steun van een enorme gemeenschap van creatieve bouwers en fans, plus talloze online filmpjes, instructies en inspiratie voor ontwerpen met LEGO Technic™ sets, vormt LEGO MINDSTORMS de ultieme uitdaging voor fans van robotspeelgoed.

Bouw een robot

Je vindt alles wat je nodig hebt in één doos: stenen, motoren en sensoren om één van de zeventien verschillende EV3-robots te bouwen. Je hoeft alleen nog maar te kiezen.

3
3
Breng je robot tot leven

Gebruik de gratis EV3-programmeerapp om je robot met je tablet tot leven te brengen. Kies een programma, druk op afspelen en observeer hoe je robot de handeling uitvoert. Je kunt ook de programmeersoftware op je pc of Mac downloaden voor nog meer programmeerfuncties.

Bestuur en speel

Gebruik je smartphone of tablet als een afstandsbediening om je robots te besturen en daag je vrienden uit om leuke robotspellen te spelen. Met de gratis EV3 Commander App heb je overal controle over.

5
Bezig met laden...
Geen producten gevonden voor deze selectie.