Toggle Nav
Winkelwagen

Informatie

LEGO® Minecraft™

LEGO® Minecraft™ speelsets brengen de zeer succesvolle videogame naar de echte wereld. Kinderen vinden het geweldig om steen voor steen Minecraft-bouwwerken te maken en spannende missies uit te voeren met de unieke personages en voorwerpen uit de virtuele game. Bovendien zijn LEGO Minecraft bouwsets compatibel, zodat kinderen verschillende sets kunnen combineren en ombouwen om zo hun eigen LEGO Minecraft universum te creëren.

Er zijn maar weinig dingen die zo goed bij elkaar passen als LEGO® stenen en Minecraft™.

Als je op zoek bent naar een geweldig cadeautje voor een Minecraft-fan, dan hoef je niet meer verder te kijken. LEGO Minecraft geeft kinderen de unieke bouwstenen, voorwerpen en personages uit de coole videogame in handen. Net als in de virtuele game kunnen spelers beroemde bouwwerken maken, ertsen vrijmaken, gewassen verbouwen, vee verzorgen en tegen vijandige Minecraft mobs vechten in een dynamische wereld van ongebreidelde creativiteit.

21135 De Crafting-box 2.0

Breid je LEGO® Minecraft™ universum uit!

21152 Avontuur op het piratenschip

Monster aan voor een leven op zee met de LEGO® Minecraft™ set Avontuur op het piratenschip!

21151 Het laatste gevecht

Word een Minecraft™-drakendoder in Het laatste gevecht!

LEGO Minecraft - Personages

Steve en Alex worden vergezeld door heel scala aan Minecraft™-personages, zoals bijvoorbeeld Creepers™, zombies, slijm en endermannen. Dus trek je harnas aan, pak je zwaard en ga mee een kijkje nemen wie er allemaal meedoen!

Bezig met laden...
Geen producten gevonden voor deze selectie.